home - alleverzekeringen.be    
   
 
Home
Verzekeringen
Maatschappijen
Nuttige info
Cijfers/indexen
Literatuur
Uw makelaar
Wie?
Wat?
Hoe?
Kantoor
     
gratis offerte om beter Ún goedkoper verzekerd te zijn
 

Wie

zijn vorming

Wim Lecluyse werd geboren in Tielt in 1964. Hij bracht zijn jeugd door in Gent. Zijn opleiding volgde hij begin de jaren ’80 aan de Rijksuniversiteit Gent (Lic. in de Staat- en Bestuurswetenschappen) en aan de Vrije Universiteit Brussel (Bijzonder Lic. Sociaal Recht).

Zijn ervaring

Tijdens zijn militaire dienst volgde hij een officiersopleiding. Eind jaren ’80 was hij als ‘inspecteur-revisor’ en later als ‘productie-inspecteur’ werkzaam bij de verzekeringsmaatschappij Winterthur.

Sinds 1992 geeft hij les (toegepaste economie) aan de specialisatiejaren van het Sint-Amandscollege te Kortrijk. Hij is tevens docent bedrijfsbeheer aan het Syntra West te Brugge, Kortrijk en Oostende.

Zijn gedrevenheid

Hij is reeds 15 jaar actief als onafhankelijk verzekeringsmakelaar (CBFA 24883) en houdt kantoor te Sint-Andries. Als verzekeringsmakelaar en als docent verzekeringsrecht volgt hij het vakgebied van de verzekeringen op de voet. Door zijn ruime ervaring en zijn kennis van zaken is hij voor veel particulieren en KMO’s een geprefereerde partner voor alle verzekeringen.

Hij is lid van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF).


  wim lecluyse

 
© alleverzekeringen.be info@alleverzekeringen.be 050 39 32 41 Privacybeleid