home - alleverzekeringen.be    
   
 
Home
Verzekeringen
Maatschappijen
Nuttige info
Cijfers/indexen
Literatuur
Uw makelaar
Wie?
Wat?
Hoe?
Kantoor
     
gratis offerte om beter Ún goedkoper verzekerd te zijn
 

Totaal onafhankelijk

Goed verzekerd zijn is geen eenvoudige opgave. De verzekeringsmarkt is bijzonder complex en voortdurend in beweging.  Het aanbod van polissen is zeer groot en het kiezen van de juiste polis aan een concurrentiële premie is niet eenvoudig.

Wij kiezen bewust om als onafhankelijk makelaar te werken. Wij zijn bijgevolg niet afhankelijk van één of andere maatschappij. Wij zoeken uit een brede waaier van maatschappijen de verzekering met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. In onze aanpak staat steeds de klant voorop en niet de maatschappij.

Met kennis van zaken

Sinds meer dan 15 jaar zijn we dagdagelijks in de weer om de problemen van onze klanten in te schatten, uit te diepen en op te lossen. Onze tussenkomst is doordacht, correct en steeds in het voordeel van de klant.

Steunend op een rijke ervaring, adviseren en begeleiden wij de klant bij de juiste keuze van verzekeringen en bij de afhandeling van schadegevallen.

Door permanente vorming, training en opleiding zijn we in staat de snelle evolutie in de verzekeringsmarkt op de voet te volgen.

     

 
© alleverzekeringen.be info@alleverzekeringen.be 050 39 32 41 Privacybeleid